Servicii oferite

Nu doar programatori ci arhitecti de aplicatii

Dezvoltare aplicatii pentru mobil native Android si iOS. Ca urmare a dezvoltarii pietei de smartphone-uri cat si a necesitatii site-urilor din grupul NCH (clopotel.ro, virtualcards.ro, infoturism.ro) de a rula aplicatii native pentru sistemele de operare mobile, avem un departament dedicat realizarii de aplicatii pentru telefoane inteligente.

Aplicatii mobile native

Principalul avantaj al aplicatiilor native consta in performanta lor, comparativ cu aplicatiile hibride, bazate in mare parte doar pe afisarea formala de continut web. Aplicand cele mai noi versiuni ale limbajelor de programare si platformelor de dezvoltare, echipa noastra uneste experienta in programare si atentia pentru detaliile realizarii unui design de top, pentru a dezvolta aplicatii native conform cerintelor clientului, fie ca este vorba de Android sau iOS.

Servicii backend si interfete frontend - Aplicatii web

In aplicatiile web complexe pe care le dezvoltam pentru clientii nostri, implementam atat interfata grafica(frontend) respectand specificatiile de design (UI/UX) cat si partea de administrare sau de servicii web (backend) care fac posibila comunicarea datelor prin API customizate (REST) necesare aplicatiilor client (mobile, web, desktop).

Aplicatii recente

Contacteaza-ne

  • Telefon 021/2095612
  • Email development@activesoft.ro
  • Program Full time Support 24/7
  • Unde ne gasiti

    Office Building, B-dul Pierre de Coubertin 3-5, Et. 3, Sector 2, Bucuresti