Home » Despre noi

Despre noi

Infiintata in 2001, Active Soft a crescut de la 2 la 70 de angajati si dezvolta in prezent 12 proiecte online.

  • Suntem prezenti in 6 categorii stabilite de Trafic.ro
  • Detinem proiecte in top 3 audienta pe categorii conform Trafic.ro
  • 7 milioane de vizitatori unici absoluti ne viziteaza lunar site-urile conform Trafic.ro
  • 1oo de milioane de pagini sunt deschise lunar conform Trafic.ro
  • Acoperim peste 50% din numarul de utilizatori unici absoluti de internet din Romania (conform date din Trafic.ro si studiul Internet World Stats pentru luna Septembrie 2009)

Valorile Active Soft

Aprecierea si respectul

Apreciem demnitatea si cautam sa fim inconjurati de oameni de onoare. Omul este valoarea fundamentala a companiei noastre.Tratam oamenii cu respect, iar relatiile pe care le stabilim se bazeaza pe principiul reciprocitatii. Integritatea si onestitatea sunt prin excelenta calitatile pe care le apreciem la colegii si partenerii nostri.

Corectitudinea

Echilibrul companiei este dat de functionarea principiului echitatii atat in interiorul companiei, cat si in relatiile de colaborare exterioare. Desi promovam lucrul in echipa, fiecare in parte isi asuma responsabilitatea in fata reusitelor sau esecurilor proprii. Utilizatorii si clientii nostri sunt adevarati parteneri pe care incercam sa ii multumim prin calitatea activitatii noastre.

Talentul

Cautam si incurajam oamenii talentati care investesc pasiune in munca pe care o fac. Cultivam ideile creative si originale. Pentru noi dezvoltarea inseamna inspiratie, efort si dedicare. Aptitudinile deosebite ale echipelor noastre dau nota distinctiva a companiei. Suntem orientati catre realizarea potentialului fiecaruia dintre colegii nostri prin activitatea pe care o sustinem.

Inovatia

Nu doar ca Active Soft a fost o noutate pentru Romania, dar a cautat intotdeauna sa promoveze noutatea. Incercam sa ne depasim limitele de fiecare data cand o noutate devine istorie. Angajatii nostri sunt devotati fata de proiectele lor incercand sa cunoasca si sa anticipeze nevoile utilizatorilor.Diversitatea domeniilor pe care le acopera site-urile noastre reprezinta dovada interesului fata de noutate si evolutie.

Vitalitatea

Rezistenta noastra se datoreza unui neobosit transfer de informatie intre companie si utilizatori. Acest transfer este sursa de energie care alimenteaza continuuu provocarea de a fi mereu agili si atenti la oportunitalile care se ivesc.Avem puterea de a imbunatati relatiile actuale, de a ne dezvolta prin comunicare si de a ne extinde relatiile, precum si capacitatea de a optimiza permanent calitatea serviciilor pe care le oferim.

Eficienta

Pretuim timpul nostru si pe al celorlalti, suntem dinamici si in tot ceea ce facem cautam sa fim cat mai eficienti. Ne dedicam proiectelor pe care le desfasuram valorificand fiecare moment pe care il avem la dispozitie. Timpul este un factor esential in proiectele noastre. Secretul reusitei consta in a face ca acest factor sa functioneze in favoarea atingerii obiectivelor noastre.

Misiune Active Soft

Dezvoltarea de siteuri cu o puternica componenta sociala prin standarde inalte de informare si servicii dublate de o componenta economica corecta, eficienta si durabila fata de partenerii si actionarii nostri.