Home » Servicii » Optimizare SEO & SEM

SEO-SEM

Web Analytics

Usability & UX

Pentru unele dintre cele mai diversificate si mai mari proiecte web ale online-ului romanesc, ne fac partenerii pe care orice business online trebuie sa ii aiba in echipa sa.

Indiferent de tipul de business sau amploarea acestuia: Corporate, Local Business, Personal Business, e-Commerce, Servicii, News & Media etc abordarea pe care o recomandam clientilor nostri da constant rezultate.


Reusitele nu au la baza "secrete bine ascunse" ci 3 componente esentiale:

I. O buna cunostere a mediului online din toate cele trei perspective ale unui proces de optimizare web: business client search engines pentru a putea construi liantul intre toate acestea. Un serviciu, unic in internetul romansesc, pentru managementul continutului: atat al continutului propriu, cel din cadrul paginilor web ale site-ului tau cat si al continutului care face referire catre business-ul tau prin intermediul acestui serviciu, optimizarea on page si campaniile off page devin cu adevarat performante.

II. O buna Organizare:

Pas 1: Punem impreuna start pentru o campanie de optimizare web inteligenta! Cheia reusitei in optimizarea web consta intodeauna in stabilirea corecta a obiectivelor care merita investirea efortului.

Pas 2: Construim din arhitectura on page un atuu iar campaniile off page le transformam in parteneriate durabile si eficiente !

Pas 3: Niciun business nu este singur in piata online ! Concurentii sunt mereu atat o resursa de informare cat si un factor de stimulare a oricarui business online.

Pas 4: Trebuie sa stii statusul business-ului tau online !

Noi ti-l oferim monitorizand periodic: modul in care utilizatorii interactioneaza cu business-ul. Modul in care percep motoarele de cautare business-ul.

III. O permanenta cunostere si aplicare a noutatilor din domeniu. Intelegerea si adaptarea din timp la trend-uri cunoasterea evolutiei mediului online .com aduc business-ul tau cu un pas inaintea multor concurenti si ii acorda timp de reactie si adaptare la noile cerinte sau facilitati ale motoarelor de cautare.


Daca sunteti interesat de acest serviciu, completati datele de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp.